Pirinç Hakkında Genel Bilgiler
Yağ ve protein oranı diğer tahıl ürünleri ile karşılaştırıldığında daha düşüktür. Mucize eseri,şimdilerde pirinc tohumları eskiye oranla daha fazla protein içermektedir. Doğu’da pirinç yemeklerle birlikte, soya sosu kullanılarak tüketilmektedir, bu durum mineral eksikliğini azaltmakta ve çeşitli hastalıkları önlemekte etkili olmaktadır.
Son Yazılar
25 Mayıs 2013 | 0 Yorum
Barbunya Hakkında Genel Bilgiler
Barbunya Hakkında Genel Bilgiler
25 Mayıs 2013 | 0 Yorum
Pirinç Hakkında Genel Bilgiler
Pirinç Hakkında Genel Bilgiler
25 Mayıs 2013 | 0 Yorum
Mersin Bakliyat
Mersin Bakliyat
Barbunya Genel Bilgi
Barbunya fasulye, baklagiller familyasından otsu bir bitki türüdür. Pembe-beyaz dış kabuğu ve beyaz ağırlıklı iç taneleri ile standart yeşil fasulyelerden ayrılır.
Mersin Bakliyat Fabrikaları
Makarna, tahıllardan, soya fasulyesinden, pirinçten veya diğer tahıl ürünlerinden veya baklagillerden hatta deniz yosunlarında da üretilebilir. Arbel, makarna üretiminde %100 durum irmiği kullanmaktadır.
Mersin Bakliyat
Mersin bakliyat A.Ş. ,Mersin’de kurulu, günlük 4.000 MT işleme kapasitesine sahip tesisleri ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen bakliyat ihracat firmalarından birisidir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder